Icarsoft OBD2 felkodsläsare för enskilda eller flera bilmärken

 

Problem med varningslampa i bilen? Behöver du programmera en däcktryckssensor? Lyser motorlampan eller behöver du läsa ut felkoder från ABS på din Volvo? Kanske lyser lampan för airbag på din BMW? Vi har felkodsläsare som nollställer serviceindikator för Mercedes, Volvo, BMW och alla andra bilmärken.  Kika gärna på vårt sortiment från Icarsoft nedan.

 

iCarsoft Technology Inc, baserat i Virginia USA, är ett snabbt växande märke inom bildiagnostik. Icarsoft riktar sig framförallt till konsumenter och semi-proffs användare. Oavsett om du äger en vanlig BMW, Volvo eller annat bilmärke finns felkodsläsare från iCarsoft för dig. Med tillförlitlig mjukvara och attraktiva priser har de blivit mycket populära över hela världen. De tre största fördelarna med Icarsoft felkodsläsare är gratis uppdateringar, stort modellprogram samt de attraktiva priserna. OBD2 är en standard inom bildiagnos och hjälper er att hitta felkoden på er bil.

Prylteknik är auktoriserade återförsäljare av Icarsofts verktyg, din garanti för att slippa råka ut för kopior och bristfällig support.

 

.


Skillnader mellan de olika servicefunktionerna på iCarsoft-modellerna, diagnos av motor, airbag, ABS, övriga system etc är likvärdigt på alla versioner.

 

iCarsoft  V1.0 har stöd för  Oil reset (nollställning av serviceindikator)

iCarsoft II har stöd för Oil reset (nollställning av serviceindikator), EPB (el-handbroms) and SAS (Rattvinkelsensor-kalibrering)

iCarsoft V2.0 stödjer Oil reset (nollställning av serviceindikator), EPB (el-handbroms) SAS (Rattvinkelsensor-kalibrering) DPF(regeneration och reset av partikelfilter),  ETCS (grundinställning av spjällhus) and BMS (batteriregistrering).

 

iCarsoft CR Pro har stöd på över 40 bilmärken +Oil Reset +EPB+BMS+DPF+SAS+ETCS

iCarsoft CR V2.0 (1+4) för 5 bilmärken som du väljer själv  +Oil Reset +EPB+BMS+DPF+SAS+ETCS

iCarsoft EU Pro stödjer 20 europeiska bilmärken Oil Reset +EPB+BMS+DPF+SAS+ETCS